MM-i grupisõit 94km – 11 ringi


Kõigepealt siis tulemus – koht 17.


Kas jäin rahule – kindlasti mitte.


Sõidust siis lähemalt – stardirivis sain päris hea koha aga kahjuks ei saanud peale starti vasakut jalga kohe pedaali külge ja nii mu hea koht lörri läks.

Õnneks grupp päris eest ära ei sõitnud. Esimesel ringil kohe hakati süstima ja viiene punt saigi eest ära. Ise suutsin grupis püsida kuigi jah päris raske oli – ikkagi ei ole mul veel seda anaeroobset võimsust nii palju kui vaja oleks. Teise ringi keskel enne meie niiölda mäge kahjuks ei suutnud grupi kiirendusega enam kaasa minna ja nii ma üksi jäingi – valus, sest sõidetud oli alles veidi üle 10 km. Veel paar ringi üritasin tempot üleval hoida aga teised mahajääjad olid väikeste gruppides või minust kiiremad ja järgi ma kahjuks ei jõudnudki enam kellegile. siis oli juba selge ka, et kogu distantsi mul sõita ei tule kuna minu ja esimeste gruppide kiiruste vahe oli ca 10km/h. Viienda ringi lõpus saingi esimeste käest ringiga – aga ega neile sappa võtta mul ka ei õnnestunud. Kuna püüda enam kedagi ei õnnestunud ja ilm oli supersoe kindlasti üle +25 siis sõitsin lõpuni mitte enam täie gaasiga aga nii et päris seisma ka ei jääks. Enne üheksand ringi lõppu sid liidrid mu teist korda kätte ja nii jäigi mu sõiduks 9 ringi ehk ca 74km.
Kokkuvõtteks tuleb tödeda, et sellisel tasemel (võitjate keskmine kiirus 44km/h) on mule veel raske aga loodetavasti on mul veel arenguruumi …
Aga siiski olen õnnelik ja tänulik selle kogemuse eest.
Suured tänud kõigile toetajatele!!!

getconfident
gofast
ffwd
hobisport
voimalus
paralymic
eestiinvaspordiliit
UCIParaWorld2021
ejl
taksaator
saareparaspordiselts
kultuurkapital
saaremaaspordiliit
sarma
kettpuhtaks
simmokikkas
fantasticfour